Hartelijk bedankt voor de mooie wenkbrauwen.

hoi 🙂 wil nog even laten weten dat ik heel tevreden ben met m’n eyeliner, het zit er nu een aantal maanden op en ik heb er elke dag plezier van! je hebt het er heel netjes opgezet..

Wat heel fijn is, ik heb inmiddels al diverse complimenten over de wenkbrauwen gehad en wat is het plezierig om ‘s ochtends zo in de spiegel te kijken!

Erg fijne lieve geduldige dame Zeer nauwkeurig professioneel werk! Ben erg blij met mijn eyeliner zo strak! Geweldig werk!

Marijke werkt heel secuur, alles gebeurt in goed overleg, een echte VAKVROUW in een woord, fantastisch! het is gewoon een feestje om door Marijke behandeld te worden en het eind resultaat is geweldig mooi, ben helemaal gelukkig met m’n wenkbrauwen, dankjewel.

Nog even een reactie op mijn wenkbrauwen. Ze zijn FANTASTISCH. Mooi van kleur, vorm en model. Nogmaals hartelijk dank. Krijg veel complimenten erover.

Mooie Studio. Ze werkt heel precies. Alles goed.

Wauw ik kan het echt iedereen aanraden!!! Nauwelijks pijn gehad!! Top resultaat!!! Super lief en goed geholpen!!! Heel erg blij ermee!!!

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, en door haar professionaliteit, heb ik haar 100% vertrouwd. Ik ben onwijs tevreden met het resultaat. De studio is schoon en hygiënisch (ook niet onbelangrijk)

Mijn wenkbrauwen en eyeliner gedaan. Super goed geholpen. Ik ben erg tevreden over het resultaat!