Welkom! Bij Permanent Make-up Studio Taskani Nijmegen

Wat is Permanent Make-up?

De techniek van permanent make-up (PMU) lijkt op tatoeëren maar er wordt 10 keer minder diep gewerkt.
Het is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten (geen inkt) met behulp van ultra dunne naalden in de huid worden gebracht. PMU kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Als je eenmaal PMU hebt, kan je het gemak ervan niet meer missen. Een nieuwe behandeling bestaat altijd uit 2 behandelingen, zo wordt de kleur mooi opgebouwd en heb je langer plezier van je PMU.

Huidtype, invloeden van UV-licht (zon en zonnebank) en de natuurlijke huidvernieuwing vervagen de PMU in een periode van 1 tot maximaal 3 jaar. Een Touche Up kan de kleur en vorm weer herstellen.

PMU Studio Taskani brengt uitsluitend Permanent Make-up aan met de meest geavanceerde apparatuur en de pigmenten van Academie en Challenge.

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn zo bepalend voor je gezicht, helaas is niet iedereen gezegend met volle, perfect gemodelleerde wenkbrauwen. Met PMU kan ik je helpen je jouw schoonheidsideaal te bereiken.
Er zijn 2 behandelingen mogelijk, die beide zijn uiterst geschikt voor ieder huidtype! Met de schaduwtechniek kan ik de wenkbrauwen helemaal naar wens vormgeven: vol, poederig, strak vormgegeven of een combinatie van allemaal. Een ander groot voordeel is dat de huid niet zoveel te lijden heeft, waardoor de genezing veel soepeler verloopt. De kleur is direct na zetting donkerder, maar zal zo'n 30% lichter worden en zal geleidelijk vervagen. Na ongeveer een jaar wordt het aangeraden om de wenkbrauwen te laten opfrissen, maar dit is per persoon verschillend en kan ook na 2 jaar zij. De enige voorwaarde voor het opfrissen is, dat de vorm nog zichtbaar is.

Ombre Brows: gestileerde wenkbrauwen afkomstig uit de wereld van de visagie.

Soft Powder Brows: super natuurlijke schaduw wenkbrauwen.

Eyeliners

Van heel natuurlijk zoals de infralash (wimper-verdichting) tot een brede soft eyeliner die op oogpotlood lijkt. Permanente eyeliner kan de uitstraling van de ogen veranderen, verfraaien en sprekender maken. Het gezicht ziet er dan zonder gewone make-up niet meer zo 'kaal' uit. Altijd mooie ogen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgelopen eyeliner.

Voor een vollere oogopslag wordt pigment, meestal zwart, tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, dit noemen we de infralash. De infralash is altijd de basis voor eyeliners, zonder de infralash "zweeft" de eyeliner boven de wimpers.

Eyeliner smal
Een natuurlijke eyeliner is een infralash met een smal lijntje boven de wimperhaartjes, dit is de smalle eyeliner. Naar wens kan het uiteinde rond of in een puntje eindigen. De kleur wordt altijd samen besproken. Deze eyeliner kan gecompleteerd worden met een infralash of smalle eyeliner op het onder ooglid.

Eyeliner breed
Ook bij deze eyeliner wordt eerst een infralash geplaatst tussen de wimpers. Boven de infralash wordt een brede of winged eyeliner gezet in de gewenste vorm en kleur. Ook deze eyeliner kan gecompleteerd worden met een infralash of smalle eyeliner op het onder ooglid.

Voor alle eyeliners geldt dat zwart nooit diepzwart is zoals een liquid eyeliner die op de huid getekend wordt. Omdat het pigment vlak onder huid zit, weerkaatst het licht op de huid en ziet zwart er altijd iets grijzer uit. In iedere huid ziet de permanente eyeliner er "anders" zwart uit, omdat het in iedere huid anders geneest. Het eindresultaat is bij iedereen anders.

Medisch

Op het gebied van medische pigmentatie is het volgende mogelijk:

  • Brandwonden: d.m.v. pigmentatie wordt de doorbloeding in de brandwond gestimuleerd en wordt de stugge huid versoepeld. Deze behandeling heeft 2 voordelen: de brandwond voelt minder stug aan en de kleur kan aangepast worden aan de omliggende huid.
  • Areola: het aanbrengen van een tepel en tepelhof na een borstreconstructie.
  • Littekencamouflage: de pigmentatie zorgt ervoor dat het litteken minder opvalt.
  • Vitiligo: als de vitiligo 3 jaar stabiel is, kunnen de vlekjes gecamoufleerd worden in de kleur van de omliggende huid.

Recensies

Hartelijk bedankt voor de mooie wenkbrauwen.

Ina

hoi 🙂

wil nog even laten weten dat ik heel tevreden ben met m’n eyeliner,
het zit er nu een aantal maanden op en ik heb er elke dag plezier van!
je hebt het er heel netjes opgezet..
hartelijke groetjes, Marissa

Wat heel fijn is, ik heb inmiddels al diverse complimenten over de wenkbrauwen gehad en wat is het plezierig om ‘s ochtends zo in de spiegel te kijken!

Krisja

Erg fijne lieve geduldige dame
Zeer nauwkeurig professioneel werk!
Ben erg blij met mijn eyeliner zo strak!
Geweldig werk!

Anne

Marijke werkt heel secuur, alles gebeurt in goed overleg, een echte VAKVROUW in een woord, fantastisch! het is gewoon een feestje om door Marijke behandeld te worden en het eind resultaat is geweldig mooi, ben helemaal gelukkig met m’n wenkbrauwen, dankjewel.

Silvia

Nog even een reactie op mijn wenkbrauwen. Ze zijn FANTASTISCH.
Mooi van kleur, vorm en model.
Nogmaals hartelijk dank. Krijg veel complimenten erover.

Ans

Mooie Studio. Ze werkt heel precies. Alles goed.

Aysu

Wauw ik kan het echt iedereen aanraden!!! Nauwelijks pijn gehad!! Top resultaat!!! Super lief en goed geholpen!!! Heel erg blij ermee!!!

Saskia

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, en door haar professionaliteit, heb ik haar 100% vertrouwd. Ik ben onwijs tevreden met het resultaat. De studio is schoon en hygiënisch (ook niet onbelangrijk)

Sandra

Mijn wenkbrauwen en eyeliner gedaan.
Super goed geholpen.
Ik ben erg tevreden over het resultaat!

Marleen

Marijke is een vakvrouw met alle aandacht voor je. PRIMA overleg en ontzettend geduldig. Perfectionistisch. Wenkbrauwen doen amper pijn. Natuurlijk is het de eerste week donker van kleur. Maar resultaat na een week zet ik op FB. Jammer genoeg geen sauna deze week. Want transpireren is niet best voor een goed resultaat.

Marion

Gewoon doen. Ik ben er erg blij mee.

Adelien

Ik ben blij met mijn wenkbrauwen. Super gedaan Marijke!

Sara

Prachtig zijn mijn wenkbrauwen geworden!

Rensie

Ik ben ook super blij met mijn wenkbrauwen, super.

Trui

Je bent zo goed en secuur in je werk! Dank je wel…

Nevin

Super gedaan!! Heel blij mee!!

Grada

Je bent topper veel geduld en je kennis/ perfectheid en de kennis wat bij je gezicht past, geweldig. Ben zo blij. Hele lieve vrouw ben je!
Aan te bevelen, super mooi en ik ben zeer tevreden. Je bent een super talent!

Netty